Spędźcie z nami Szaloną Noc Sylwestrową!
W programie:
Przystawka: carpaccio z pieczonego buraka, ser wędzony, rucola, orzechy
Ciepła kolacja: udko z kaczki, kopytka dyniowe, glazurowana kapusta, sos żurawinowy (wersja vege - lasagne z warzywami).
Zimna płyta: pieczywo (bułeczki, chleb słonecznikowy, chleb domowy) masło, patera wędlin (3 rodzaje) i mięs pieczonych, patera serów (3 rodzaje), sałatki (2 rodzaje-makaronowa z grillowanym kurczakiem, na zielono-mix sałat z warzywami i wędzonym serem), pasztet pieczony, pasta z suszonych pomidorów, wrapy 2 rodzaje tymbaliki, śledzie na dwa sposoby, oliwki, suszony pomidor, cebulki piklowane.
Ciepła kolacja II: barszcz z krokietem mięsnym/kapusta i grzybami (wersja vege).
Napoje: kawa, herbata zwykła oraz smakowa, woda, soki 2 rodzaje-bez ograniczeń, lampka szampana (na toast).
Deser: ciasto czekoladowe.